Workshop

Zoekt u iets leuks voor b.v. een kinder-verjaardagsfeestje, team-uitje, familiedag, vrijgezellenfeest enz., dan bent u bij mij aan het goede adres. Ook geef ik workshops op campings, schoolkampen, zomerkamp, (basis)scholen, clubhuizen, bedrijven, enz.
Op deze pagina vind u informatie over mijn workshops. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen, u mag altijd vrijblijvend vragen stellen.

• Workshop informatie:
Workshop
Materiaal
Groepsgrootte
Locatiemogelijkheden

De kosten

Wat houdt een workshop in:
Tijdens de workshop creëert u uw eigen stukje heelal op een vel glanzend fotopapier.
Met behulp van eenvoudig huis, tuin en keukenmateriaal, een vel glanzend fotopapier, krantenpapier en bussen spray paint in allerlei mooie kleuren, kunt u uw fantasie de vrije loop laten.
Na een goede uitleg gaan we eerst een proefversie maken. Daarna gaat u echt aan de slag en al doende groeit uw kunstwerk uit tot een heus schilderij. U zult verbaasd zijn over uw eigen kunnen. Uiteraard help ik waar nodig. Bij voldoende tijd maakt u gerust nog een tweede exemplaar, leuk om cadeau te doen. Na ongeveer een kwartier zijn de schilderijen droog en mogen ze mee naar huis worden genomen. Een workshop duurt 3 tot 4 uur incl. pauzes.

Materiaal:
Voor alle materiaal wordt gezorgd. Voor een ieder heb ik een mondkapje en een schort, maar voor de zekerheid vraag ik u om kleding aan te doen wat gemakkelijk zit en vuil mag worden. Voor eventuele schade aan kleding door verfspatten kan ik niet garant staan.

• Groepsgrootte:
De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers.
Bij meer deelnemers wordt de groep gesplitst.

Locatie Fijnaart:
In Fijnaart heb ik de beschikking over een gezellige clubruimte dat ik per dagdeel voor € 15,= kan huren. Bij mooi weer kan er buiten gewerkt worden, bij slecht weer is er binnen voldoende geventileerde ruimte. Er is een ruime parkeergelegenheid en een groot grasveld waar de kinderen kunnen spelen als ze even op elkaar moeten wachten. Bushaltes op loop afstand.

Boekt u een workshop in Fijnaart en wilt u na afloop iets eten? Dan krijgt u een leuke korting bij Cafetaria & Eethuis Family Fijnaart
Eten in het eethuis: frites + een snack + saus + drinken + ijsje, € 5,– per kind
Bestellen en in clubhuis of op eigen locatie opeten: frites + een snack, € 2,50 per kind


Locatie elders:
Beschikt u over een tuin en is het mooi en droog weer, dan kan de workshop daar plaats vinden. Een partytent is een aanrader, een flinke schuur of garage is ook prima. Het moet echter wel goed geventileerd kunnen worden.
Voor de omringende kernen van Fijnaart ben ik nog op zoek naar geschikte ruimtes. Mocht u ruimte voor mij hebben waar ik af en toe een workshop kan houden, dan hoor ik graag van u.

• Locatie voor scholen, clubhuizen e.d.:
Buitenlucht, bij voorkeur met overkapping zoals een fietsenstalling, of een BeVo lokaal met een goede ventilatie.

Wat kost het:

Kinderfeestje workshop:
€ 75 euro basistarief
€ 10 euro per kind
€  0,19 kilometerkosten buiten Fijnaart
€ 15,- eventuele huur clubhuis
Alle prijzen zijn incl. b.t.w.

Voor prijzen en/ of info voor andere gelegenheden of evenementen kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Dit kan via email, telefoon of een persoonlijk bericht op Facebook.

Boekt u een workshop in Fijnaart en wilt u na afloop iets eten? Dan krijgt u een leuke korting bij Cafetaria & Eethuis Family Fijnaart
Eten in het eethuis: frites + een snack + saus + drinken + ijsje, € 5,– per kind
Bestellen en in clubhuis of op eigen locatie opeten: frites + een snack, € 2,50 per kind

Terug naar menu

Reacties gesloten.