Robbin

Hey, welkom op mijn Spray Paint website!

Mijn naam is Robbin Pronk. Ik ben geboren in 1990 en woon in Fijnaart.
Sinds 2013 ben ik begonnen met Spray Paint Art, een schildertechniek waarbij men werkt met graffiti spuitbussen en allerlei verschillende gereedschappen.
Spray paint art is nog vrij nieuw en er is helaas weinig informatie over te vinden. Als iemand dit wil leren dan zal hij of zij alles zelf moeten uitvinden.
Ook ik heb dit gedaan en zal nog lange tijd bezig zijn om alle technieken te ontdekken en te bemeesteren.
Spray paint art komt origineel uit Mexico waar een kleine groep kunstenaars deze nieuwe technieken ontwikkelden in de jaren 80’.
De kunst is nog steeds vrij onbekend. De meeste grote steden in Amerika en Europa hebben misschien één of maar twee spray painters.
In Nederland zijn er, voor zover mij bekend, zes spray painters actief.

In april 2016 ben ik mijn onderneming gestart en mijn doelen zijn onder andere om deze unieke kunst te bemeesteren, bekender te maken in Nederland en wellicht zelfs in heel Europa. Ik heb inmiddels al op verschillende festivals, exposities, markten en zelfs basisscholen demonstraties en workshops gegeven om de basis van spray painting te leren aan jong en oud.

In het menu kunt u onder ‘Spray Paint Galerie’ verschillende schilderijen van mij vinden, en onder ‘Workshop‘ kunt u nadere informatie lezen voor een workshop.

Indien u interesse heeft in een schilderij, workshop, evenement of als u gewoon een vraag wilt stellen, neem dan gerust contact op.
Dit kan via email, telefoon of een persoonlijk bericht op Facebook.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.